Prima retea nationala de magazine cu produse la Preturi Corecte!

POK este un concept si o abordare noua pe piata din Romania. O retea de magazine a importatorului DAXI CLEANING, eliminandu-se astfel lantul distribuitorilor si transportatorilor care, in mod curent, ii regasim in toate celelalte afaceri de retail. De aceea, consideram ca reteaua magazinelor POK ofera preturi corecte la mii de produse importate din Comunitatea Europeana!

Am intrat pe piata de retail in anul 2015, cu deschiderea primului magazin in Calarasi. Rezultatul si deschiderea cu care ne-au receptat clientii au determinat sa facem pasi mai departe si sa construim bazele retelei nationale POK. Iar azi, in luna mai 2021, numaram 8 magazine, din care 3 in regim de franciza!  Iar de aici, drumul este deschis catre dezvoltarea retelei pe o arie geografica si mai mare, fie ca vorbim de magazine proprii fie ca vorbim de parteneri de afaceri care vor prelua brand-ul POK si conceptul de magazine implementandu-l in diverse locuri din tara.

Oferim o sortimentatie de peste 3500 de produsele importate exclusiv de la partenerii europeni, acestea detinand certificate de calitate si conformitate si chiar avize de la Ministerul Sanatatii – daca vorbim de dezinfectanti. Fiecare producator de la care importam produse, are propriul sistem de control si calitate, gestionand si optimizand procesul de productie, astfel incat sa respecte standardele europene din domeniu.

Gama variata a produselor de curatenie, intretinere, cosmetice, menaj, accesorii pentru casa, bricolaj, odorizare, incalzire etc. asigura necesarul complet chiar si pentru cei mai exigenti clienti. Cu alte cuvinte, in magazinele POK vei gasi tot ce ai nevoie pentru tine, pentru casa ta, locul tau de munca sau afacerea pe care o administrezi!

POK! Preturi, Produse, Parteneri OK!

Pentru casa si afacerea ta!